Sempozyuma Gelirken Bilmeniz Gerekenler



Sempozyuma Gelirken Bilmeniz Gerekenler

IDEX Fuarı bünyesinde, 8-11 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na kayıt işleminizi tamamladıysanız, gelmeden önce aşağıdaki notlara göz atmanızda yarar olacaktır.

Eğer halen sempozyum kayıt işleminizi tamamlamadıysanız, lütfen en kısa sürede tamamlayınız. Aksi halde sertifikanız sisteme yüklenemeyecektir. Ücretsiz olarak Sempozyum kayıt işleminizi hemen şimdi tamamlamak için, lütfen bu linki tıklayınız.


Sempozyum Ne Zaman Başlıyor?

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Kayıt Bankosu Açılış: 10:00
Sempozyum Açılış: 12:00

Sempozyum Programı

Sempozyumda sahne alacak tüm konuşmacıları, konuları ve sunum saatlerini incelemek için lütfen bu linki tıklaynınız.

Fuar ve Sempozyum Nerede?

İDEX Fuarı, her yıl olduğu gibi yine Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılıyor. (Google Map Linki)

Sempozyum ise, Fuar içinde HALL-2’de özel olarak oluşturulan alanda gerçekleştirilecektir. Kayıt bankolarından ve turnikelerden geçtikten sonra, fuar alanı içerisinde yerleştirilmiş olan ve tavanda asılı yönlendirmeler size kolaylık sağlayacaktır.

Yaka Kartımı Nasıl Alacağım?

IDEX Giriş Kartınızı, İstanbul Fuar Merkezindeki bankolardan kolayca alabileceğiniz gibi, sıra beklememek için önceden dijital olarak kendiniz oluşturabilir, onunla giriş yapabilirsiniz.

Online Giriş Kartınızı Şimdi Alın, Sıra Beklemeyin

IDEX fuar sitesi üzerinden DİJİTAL GİRİŞ KARTINIZI kolayca oluşturabilir, sıra beklemeden giriş yapabilirsiniz. Eğer henüz fuar giriş kartı oluşturmadıysanız, aşağıdaki butona tıklayarak kolayca oluşturabilirsiniz. ONLINE DAVETİYE OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sertifikamı Nasıl Alacağım?

Sertifikanızı alabilmek için, Sempozyum’un en az bir gününe katılmış olmanız gerekiyor. Sonrasında ise, Vestiyer Yayın Grubu'nun ve bağlı kuruluşların düzenlediği bütün etkinlikler gibi Dental Tribune Türkiye Sempozyumu katılım sertifikanıza da özel hesabınızdan ulaşabileceksiniz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayın.