Yenilikçi Cerrahi Prosedür: Tam Ark 4/6



Yenilikçi Cerrahi Prosedür: Tam Ark 4/6

İmplant cerrahi teknikleri konusunda ulusal ve uluslararası konferanslarda konuşmacı olan İtalyan oral implantoloji uzmanı Dr. Fabio Faustini, ciddi atrofi için geliştirilen yeni teknikler hakkında Sempozyum katılımcılarına bilgi verecek.

TAM ARK 4/6: TOTAL REHABİLİTASYONLARDA MODERN BİR ÇÖZÜM

Tam ark 4/6 protokolü, dişsiz çenelerin veya terminal dişleri olan hastaların rehabilitasyonu için yenilikçi bir cerrahi prosedürdür. Uzun süre, kemik grefti atrofik mandibula ve maksillada altın standarttı. Bu teknik tüm hastalar için uygun değildir, pahalıdır, hastalıklılık yüksektir ve uzun süreli iyileşme gerektirir.

Rehabilitasyon için düşük sayıda implant kullanabiliriz. Bu cerrahi teknik oldukça fazla sayıda hastaların tedavisine izin verirken komplike greftleme prosedürlerini gerektirmez. Bu sunmda orijinal prosedür ve ciddi atrofi için tekniklerin geliştirilmesi hakkında bilgi verilecektir.

Tam ark implant, JDNasal implant, JDzygoma implant ve Pterygoid implant her türlü koşulu çözmek için elimizde olan araçlardır. Katılımcılar alt başlıkları Tam ark All on 4, Nazal implant, Pterygoid implant, Zygoma implant ve şiddetli atrofi olan sunumun sonunda herhangi bir rehabilitasyonu teşhis ve tedavi etmeye olanak tanıyacak tam bir vizyona sahip olacaktır.

Dr. Fabio Faustini, 11-14 Nisan 2019 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 4. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ikinci gününde (12 Nisan 2019, Cuma) saat 11:45’te sahneye çıkacak. “Tam Ark 4/6: Total Rehabilitasyonlarda Modern Bir Çözüm” başlıklı sunumunu yapacak olan Faustini’nin konuşmasını dinlemek için için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

IDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

12 Nisan 2019, Cuma
Saat: 11:45 - 12:30
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy

Haber: Elif Taman (VYG)