IDEX'e Gelin, Hediye Kitabınızı Alın



IDEX

“Diş Hekimliğinde Temporomandibular Eklem Hastalarına Yaklaşım” kitabı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) ve DİŞSİAD işbirliğiyle yayınlanan “DİŞSİAD Kitaplığı”nın dokuzuncu halkası olarak hazırlandı. Prof. Dr. Serhat Yalçın tarafından kaleme alınan kitabın imza günü IDEX Fuarı'nda yapılacak.

DİŞSİAD desteğiyle Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan ve etkinliklerde diş hekimlerine ücretsiz dağıtılan olan meslekî kitaplar serisinin dokuzuncusu; diş hekimliğinde oldukça sık karşılaşılan, hastanın yaşam kalitesinin yanı sıra, yapılan dental tedavilerin başarısını da doğrudan etkileyen “Temporomandibular Eklem Rahatsızlıkları”.

Prof. Dr. Serhat Yalçın'ın yazdığı kitap, 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Malzemeleri Fuarı'nda (İDEX İstanbul) okuyucuyla buluşacak.

HEDİYE KİTABINIZI ALMAK İÇİN ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI YAPMAYI UNUTMAYIN

120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “Diş Hekimliğinde Temporomandibular Eklem Hastalarına Yaklaşım” kitabı, sempozyum alanına gelen kayıtlı 500 diş hekimine ücretsiz olarak verilecek.

Hediye kitaptan yararlanmak isteyen diş hekimlerinin İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na ücretsiz online kaydını yaptırmış olması gerekiyor. Kayıt işlemlerinizi buraya tıklayıp, ücretsiz kayıt bölümüne geçerek kolayca tamamlayabilirsiniz.
 

KATILIMCILAR İÇİN İKİ AYRI İMZA GÜNÜ

Prof. Dr. Serhat Yalçın, hem Perşembe hem de Pazar günü gelecek katılımcılara kitabını imzalayacak. 26 Mayıs 2022, Perşembe ve 29 Mayıs 2022, Pazar günleri saat 12.30'da DT Sempozyum alanında gerçekleşecek imza gününde 500 kitap, DT Sempozyum alanına gelen sempozyum katılımcısı diş hekimlerine hediye edilecek.


PROF. DR. SERHAT YALÇIN KİMDİR?

Prof. Dr. Serhat YALÇIN DDS Ph.D, çene cerrahisi ve implantoloji uzmanı,  İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. 1989 – 90 yılında İngiltere’ de Londra Queen Mary’s University Hospital, Roehampton Maksillofasiyal Cerrahi Bölümü’nde Honorary Registrar olarak bir yıl süreyle çalıştı. Burada özellikle maksillofasiyal cerrahi konusunda tecrübe edinmiştir.

1990 yılında böbrek yetmezliği olan hastaların çene kemiklerindeki değişiklikleri incelediği tezi ile Ağız Diş ve Çene Hastalıkları Cerrahisi uzmanı, doktoru oldu. 1993 yılında doçent, 1999 yılında profesör oldu. Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin (TAOMS) yönetim kurulu üyesi ve sekreteri olarak görev yaptı.2015 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Kurucusu olduğu Dentram Diş kliniklerinde medikal direktör olarak çalışmaya devam etmektedir. 2015 yılında Dentram Academi’yi kurdu. Dentram Academi’de diş hekimliği ile ilgili mesleki konularda eğitim faliyeti düzenlemektedir. Prof. Dr. Serhat YALÇIN’ın ilgi alanları; İmplantoloji, Kemik rejenerasyonu ve  Çene Eklemi Hastalıklarıdır. İmmediat anınıda implant yerleştirilmesi ve yükleme konularında çalışmıştır. Elmacık kemiği Zygoma (zigoma) implantları ile üst çenelerde aşırı kemik kaybı olan hastalarda sabit protez ve all on 4 teknikleri konusunda diş hekimlerine kurslar düzenlemektedir.

Prof. Dr. Serhat YALÇIN çene cerrahisi ve implantoloji uzmanı olarak çok sayıda yerli ve yabancı bilimsel dergi editörlüğü yapmaktadır. Yüzden fazla yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış makalesi vardır. Çok sayıda tebliğ ve konferans vermiştir. Çene Eklemi ile ilgili 2 .baskısını yaptığı bir kitabı vardır. Travma isimli kitapta   Mandibula kırıkları bölümünü yazmıştır. Kanser Hastalarına yaklaşım isimli kitapta “onkoloji hastalarında diş hekiminin yaklaşımı ” bölümünü yazmıştır.  Çene eklemi ile ilgili 3 adet kitapta bölüm yazarlığı yapmıştır. Ortodonti Uzmanı Dr. Aylin Yalçın ile evli olup bir kız bir erkek çocuğu vardır.

Özel ilgi alanları yelken ve seyahat etmektir.
 


YER, TARİH, SAAT

26 Mayıs 2022, Perşembe & 29 Mayıs 2022, Pazar
Saat: 12:30
IDEX Fuarı DT Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy

 

Haber: Elif Taman Yazıcı (VYG)