İDEX Fuarı için Yeni Tarih Açıklandı



İDEX Fuarı için Yeni Tarih Açıklandı

Dünyanın 2. büyük dental fuarını olan IDEX İstanbul-18. Uluslararası Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı'nın yeni tarihi açıklandı. DİŞSİAD tarafından yapılan açıklamada, yeni tarih 25-28 Mayıs 2023 olarak duyuruldu.

Ağız ve diş sağlığı sektörünün kalite ve çeşitlilik açısından tek fuarı, IDEX 2023, 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında ticaretin kalbi İstanbul Fuar Merkezi’ nde organize edilecek.

Türk dental sektörünün ticari hacminin artmasında büyük pay sahibi olan IDEX 2023 Fuarı’nı diş hekimleri, diş teknisyenleri, diş laboratuvarları, akademisyenler, öğrenciler, kamu ve özel hastanelerden satın almacılar, tedarikçiler, distribütörler gibi sektörü yakından takip eden çok sayıda sektör profesyoneli ziyaret edecek.

FUAR KAPSAMINDAKİ VI. DENTAL TRIBUNE TÜRKİYE SEMPOZYUMU DA IDEX 2023’de GERÇEKLEŞTİRİLECEK

IDEX Fuarı’na bilimsel içerik katan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, her yıl fuar ile eş zamanlı olarak zengin sunumlara ev sahipliği yapıyor. Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” da fuar tarihi ile eş zamanlı olarak 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber: Elif Taman Yazıcı (VYG)