Dr. Turrini’den Yeni Prostetik Adeziv Diş Hekimliği



Dr. Turrini’den Yeni Prostetik Adeziv Diş Hekimliği

İtalya, Pesaro’nun restoratif, endodonti ve prostodonti alanında uzman diş hekimlerinden Dr. Roberto Turrini, DT Sempozyum katılımcıları ile ön ve arka bölgelerde mükemmel sonuç için hem preparasyonlu hem de preparasyonsuz teknikleri farklı seramik malzeme türlerini derinlemesine analiz ederek paylaşacak.

YENİ PROSTETİK ADEZİV DİŞ HEKİMLİĞİ: MİNİMAL İNVAZİV ANTERİOR VE POSTERİOR RESTORASYONLAR

Günümüzde klinisyenler, minimal invaziv protez teknikleri kullanarak estetik ve fonksiyonel tedavileri yapmakta yardımcı olabilecek yüksek performanslı malzemeleri ellerinde bulundurmaktadır. Bu sunum ön ve arka bölgelerde mükemmel sonuç için hem preparasyonlu hem de preparasyonsuz teknikleri ele alacaktır.

Farklı seramik malzeme türleri derinlemesine analiz edilecek ve özellikle ince kaplama uygulamalarında, ideal ingot ve doğru sementasyon protokolünün nasıl seçileceğine dair indikasyonlar verilecektir.

Preparasyonlu ve de preparasyonsuz tekniklerin endikasyonları ve kısıtlamaları, klinisyenleri hem basit durumlar hem de karmaşık rehabilitasyonlar için yönlendirmek amacıyla açık bir şekilde gösterilecektir, ancak her zaman minimal invaziv prosedürler kullanılmalıdır.

Dr. Roberto Turrini, 11-14 Nisan 2019 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 4. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ikinci gününde (12 Nisan 2019, Cuma) saat 10:30’da sahneye çıkacak. “Yeni Prostetik Adeziv Diş Hekimliği: Minimal İnvaziv Anterior ve Posterior Restorasyonlar” başlıklı sunumunu yapacak olan Turrini’nin konuşmasını dinlemek için için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

IDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

12 Nisan 2019, Cuma
Saat: 10:30 - 11:15
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy

Haber: Elif Taman (VYG)