Dr. Korkut ve Dr. Affan'dan Gülüş Tasarımının ABC'si: Align, Brighten, Composite



Dr. Korkut ve Dr. Affan

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda görev yapan öğretim üyesi Dr. Bora Korkut, 2 yılda 500'e yakın Invisalign Go Provider vakasını global olarak tamamlayan Dr. Affan Saghir ile birlikte daha pratik ve başarılı restorasyonlar yapabilmenin püf noktalarını DT Sempozyum katılımcılarına aktaracak.

GÜLÜŞ TASARIMININ ABC'Sİ: ALIGN (SEVİYELE), BRIGHTEN (BEYAZLAT), COMPOSITE (OMNICHROMA)

Adeziv diş hekimliğinde materyal ve uygulamalardaki gelişmelere paralel olarak günümüzde ön dişlerde direkt kompozit restorasyonlar daha kolay bir şekilde, estetik, fonksiyonel ve aynı zamanda minimal invazif olarak yapılabilmektedir. Diş estetiğini doğal dişlere en yakın şekilde taklit edebilen estetik restorasyonlar tek seansta ve çoğunlukla tek renkte rezin materyal kullanılarak bitirilebilmektedir. Önceleri dayanıksız olma ve kolay renklenme gibi eleştirilere maruz kalan direkt rezin restorasyonlar; doğru endikasyon, iyi izolasyon, başarılı adezyon, uygun teknik, detaylı cilalama işlemleri ve düzenli kontrol randevuları ile artık uzun süreli klinik başarı da gösterebilen estetik ve fonksiyonel restorasyonlardır. Monokrom anterior restorasyonlar ile renk seçim hataları da elimine edilerek daha pratik ve başarılı restorasyonlar yapılabilmektedir.

Dr. Bora Korkut ve Dr. Affan Saghir, 26-29 Mayıs 2022 tarihlerindeki İDEX İstanbul Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun üçüncü gününde (28 Mayıs 2022, Cumartesi) saat 12:30’da sahneye çıkacak. “Gülüş Tasarımının ABC'si: Align (Seviyele), Brighten (Beyazlat), Composite (Omnichroma)” başlıklı sunumunu yapacak olan Dr. Korkut’un ve Dr. Saghir’in konuşmasını dinlemek için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

İDEX İstanbul 2022 Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Saat: 12:30 - 13:30
İDEX İstanbul Fuarı Sempozyum Alanı - Hall 4
CNR Expo / İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy

 

Haber: Elif Taman Yazıcı (VYG)