Dr. Alper Gültekin ile Alveolar Kret Ogmentasyon Teknikleri



Dr. Alper Gültekin ile Alveolar Kret Ogmentasyon Teknikleri

Başlıca çalışma alanları; sert ve yumuşak doku rejenerasyonu, sinus lifting uygulamaları, büyüme faktörleri ile ilgili çalışmalar, implant operasyonları ve implant destekli restorasyonlar olan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Oral İmplantoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Dr. Alper Gültekin kemik ogmentasyon tekniklerinin avantaj ve zorluklarını DT Sempozyum katılımcıları ile paylaşacak.

DENTAL İMPLANT YERLEŞİMLERİ İÇİN UYGULANAN GÜNCEL ALVEOLAR KEMİK OGMENTASYON TEKNİKLERİ

Alveolar kret rezorpsiyonu diş kaybı sonrası oldukça yaygındır ve implant yerleşimini zorlaştırabilir. İmplant etrafındaki sert ve yumuşak dokuların stabilitesi uzun dönem başarının temelidir. Yönlendirilmiş kemik rejenerasyonu, otojen kemik bloğu ve kortikal plaklar gibi birçok tedavi yaklaşımı yetersiz alanların hacmini artırmak için uygulanmaktadır. Bu tedavi yaklaşımları için xenogreft, allogreft, alloplast ve kompozit greftleri de kapsayan çok sayıda biyomateryal mevcuttur. Bu sunumun amacı, bu yöntemleri kısa bir özet olarak ele alıp kemik ogmentasyon tekniklerinin avantaj ve zorluklarını tartışmaktır.

Dr. Alper Gültekin, 11-14 Nisan 2019 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 4. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ilk günü gününde (11 Nisan 2019, Perşembe) saat 15:30’da sahneye çıkacak. “Dental İmplant Yerleşimleri için Uygulanan Güncel Alveolar Kret Ogmentasyon Teknikleri” başlıklı sunumunu yapacak olan Gültekin’in konuşmasını dinlemek için için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

IDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

11 Nisan 2019, Perşembe
Saat: 15:30 - 16:15
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy

Haber: Elif Taman (VYG)