DT Sempozyum'da Diş Teknisyenleri için Kapsamlı Oturum



DT Sempozyum

Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun dördüncü gününde, mesleÄŸine saygı duyan ve yaptığı iÅŸe deÄŸer veren diÅŸ protez teknisyenlerine özel 3 saatlik bir program da bulunuyor.

Diş protez teknisyenlerinin en çok ihtiyacı olan bilgilerden seçilen konuların olduğu zengin programın başkanlığı Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hanefi Kurt başkanlığında yapılıyor.

26-29 Mayıs 2022 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleÅŸtirilecek 5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun dördüncü gününde (29 Mayıs 2022, Pazar) saat 10:45’de baÅŸlayacak olan “DiÅŸ TeknisyenliÄŸi Oturumları”nda, BaÅŸkan Prof. Dr. Hanefi Kurt ve Hans-böckler-Berufskolleg schule Gymnasium master eÄŸitimine devam eden ve aynı zamanda DO24 parix labor’da çalışan Zt. Sinan Akdemir bilgilerini sempozyum katılımcısı diÅŸ protez teknisyenlerine aktaracak.

BDS’DEN HASSAS TUTUCULARA, TAM SERAMÄ°KLERDEN TAM PROTEZ YAPIMINA HERÅžEY

Bu sene yapılacak diÅŸ teknisyenliÄŸi sempozyumununda diÅŸ protez teknisyenlerinin en çok ihtiyaç duyduÄŸu konular ele alındı. 3 saat sürecek oturumda ilk önce Prof. Dr. Hanefi Kurt “Hareketli Protez Sorunlarına Güncel Yaklaşımlar” baÅŸlığı ile katılımcılarla buluÅŸacak.

Sonrasında sahneye çıkacak olan Zt. Sinan Akdemir, teleskoplar ve hassas tutucuların püf noktalarını diş teknisyenlerine aktaracak.

Toplantıya katılmak için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÃœCRETSÄ°Z ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

Ä°DEX Ä°stanbul 2022 Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARÄ°H, SAAT

29 Mayıs 2022, Pazar
Saat: 10:45 - 13:45
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Expo / İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy


Haber: Elif Taman Yazıcı (VYG)