DTS 2022'ye Katılanlar Yenilikleri Takip Ediyor: Sinüs Tabanı Ogmentasyonunda Güncel Bilgiler



DTS 2022

Global Diş Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Ahmet Mustafa Zeren, DT Sempozyum katılımcıları ile muayenehane pratiğinde en sık kullanılan sinüs lifting operasyon tekniklerini ve oluşan komplikasyonlara yaklaşımlardaki yeni uygulamaları paylaşmak için sahne alıyor.

KLİNİK PRATİKTE SİNÜS TABANI OGMENTASYON İŞLEMLERİNDE DÜNDEN BUGÜNE DEĞİŞENLER

Yaygın olarak “sinüs lifting operasyonu” olarak anılan maksiller sinüs tabanı ogmentasyonları belki de muayenehane şartlarında yapılan ogmentasyonlar arasında en sık yapılanı. Klasik tekniklerde yaşanan gelişmelerin yanı sıra, yaşanan teknolojik gelişmeler ve pratiğe eklenen tekniklerle sinüs ogmentasyonları uygulamaları değişiyor, yenileniyor. Sunumumuzda muayenehane pratiğinde en sık kullanılan sinüs tabanı ogmentasyon teknikleri, oluşan komplikasyonlara yaklaşımlar, yeni uygulamalar ve klinik yansımaları, vakalar üzerinden detaylı olarak anlatılacak.

Dt. Ahmet Mustafa Zeren, 26-29 Mayıs 2022 tarihlerindeki İDEX İstanbul Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ilk günü (26 Mayıs 2022, Perşembe) saat 17.30’da sahneye çıkacak. “Klinik Pratikte Sinüs Tabanı Ogmentasyon İşlemlerinde Dünden Bugüne Değişenler” başlıklı sunumunu yapacak olan Dt. Zeren’nin konuşmasını dinlemek için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

İDEX İstanbul 2022 Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

26 Mayıs 2022, Perşembe
Saat: 17.30 - 18.15
İDEX İstanbul Fuarı Sempozyum Alanı - Hall 4
CNR Expo / İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy

 

Haber: Elif Taman Yazıcı (VYG)