Prof. Dr. Hanefi Kurt ile Dijital Tam Protezler



Prof. Dr. Hanefi Kurt ile Dijital Tam Protezler
15 Nisan günü Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na kayıt yaptıran diş protez teknisyenleri, Prof. Dr. Hanefi Kurt’un sunumunu dinleme fırsatı da bulacaklar. Prof. Dr. Kurt, teknisyenlere özel programda dijital tam protezleri anlatacak.
 
IDEX Fuarı kapsamında 12-15 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun dördüncü gününde (15 Nisan 2018, Pazar) saat 13:00’de sahneye çıkacak olan Prof. Dr. Hanefi Kurt’un sunum başlığı “Dijital Tam Protezler”.
 
Protez konudaki en yetkin bilim insanlarından biri olan Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurt, tam protezlerin CAD-CAM kullanılarak iki ya da maksimum 3 seansta dijital olarak hazırlanmasını, hazırlanan bu protezlerin geleneksel yöntemle elde edilen protezlerle karşılaştırılmasını ve tüm detayları sempozyum katılımcısı teknisyenlere anlatacak.
 
Mesleğine saygı duyan ve yaptığı işe değer veren diş protez teknisyenlerinin bu programa gelmesi için yapması gereken tek şey ücretsiz online kayıtlarını tamamlamak.
 
ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN
 
İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.
 
Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
YER, TARİH, SAAT
15 Nisan 2018, Pazar
Saat: 13:00 - 13:45
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy