Piezoelektrik Cerrahinin Klinik Uygulamalarını Prof. Dr. Ataç Anlatıyor



Piezoelektrik Cerrahinin Klinik Uygulamalarını Prof. Dr. Ataç Anlatıyor
Hastalar için güvenli osteotom sağlayan piezoelektrik cerrahi cihazlar, doku travmasını ve hasta morbiditesini en aza indirgemektedir. Bu yeni tekniğin klinik uygulamalarını Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç, Dental Tribune Türkiye Sempozyumu katılımcıları ile paylaşacak.
 
Rekonstrüktif cerrahi ve üç boyutlu teknolojilerin cerrahi uygulamaları ile bilinen Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç, Sempozyumun ilk günü gününde (12 Nisan 2018, Perşembe) saat 15:00’te sahneye çıkacak. “Ağız Diş Çene Cerrahisinde Piezoelektrik Cerrahi Uygulamaları” başlıklı sunumu ile sahnede olacak olan Prof. Dr. Ataç, deneyimlerini, 12-15 Nisan 2018 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu katılımcıları ile paylaşacak.
 
Piezoelektrik cerrahi kullanılan operasyonlar sonrası ödem, nöro-duyusal bozukluk ve ağrı derecesinin geleneksel tekniklerden daha az olmasının bulunmasının yanı sıra diğer avantajlarını da öğrenmek isteyenler aşağıdaki linkteki detayları takip ederek ücretsiz online kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.
 
ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN
 
İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.
 
Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
YER, TARİH, SAAT
12 Nisan 2018, Perşembe
Saat: 15:00 - 15:45
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy