Klinik Giyim Modası, Croixture Defilesi ile Sahneye Çıkıyor



Klinik Giyim Modası, Croixture Defilesi ile Sahneye Çıkıyor
Son yıllarda dünyada yükselen trend, Türkiye’de de kendini gösteriyor. Diş hekimleri günümüzde klinik dizaynlarına gösterdikleri ilgiyi klinik kostümlerine de yansıtmaya başladılar.
 
Yüksek kaliteli malzemelerle özel üretilen dental kostümler, hem diş hekimlerinin hem de klinik yardımcılarının dikkatini çekiyor.
 
Bu konuda dünyanın önde gelen kreasyon markalarından biri olan Croixture, Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nda dental sektöre yeni modayı göstermek için geliyor.
 
DİŞ HEKİMLİĞİNDE YÜKSELEN TREND KLİNİK GİYİM MODASI BU DEFİLEDE
 
Dental Tribune Türkiye Sempozyumunun ikinci günü olan 13 Nisan 2018, Cuma günü, kreasyon ve koreografisi diş hekimliği klinik giyim tarzı üzerine uzmanlaşan Croixture firmasının düzenleyeceği dental giyim defilesi sempozyum alanında olacak.
 
2013 yılında dünyaca ünlü ESMOD BERLIN Uluslararası Moda Üniversitesi tarafından kurulan ve Cross & Couture ismi ile yaratılan CROIXTURE, geleneksel klinik kıyafetlerine şık bir alternatif olarak 90'ın üzerinde kostüm tasarladı. Alman moda hattını karakterize eden ve yüksek kaliteli malzemelerle özel üretilen kostümlerin sunulacağı defile saat 16.45 – 18.30 arasında gerçekleştirilecek.
 
DEFİLEYİ İZLEMEK İÇİN ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN
 
İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.
 
Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
YER, TARİH, SAAT
13 Nisan 2018, Cuma
Saat: 16:45 - 18:30
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy