IDEX'e Gelin, Hediye Kitabınızı Alın



IDEX
“DiÅŸ HekimliÄŸi ve Fonksiyonel Estetik-Güzellik Algısına Dental Yaklaşımlar” kitabı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) ve DÄ°ÅžSÄ°AD iÅŸbirliÄŸiyle yayınlanan “DÄ°ÅžSÄ°AD Kitaplığı”nın yedinci halkası olarak hazırlandı. Dt. Mustafa BekerecioÄŸlu’nun editörlüğünde hazırlanan kitabın imza günü IDEX Fuarı’nda yapılacak.
 
DÄ°ÅžSÄ°AD desteÄŸiyle Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan ve etkinliklerde diÅŸ hekimlerine ücretsiz dağıtılan olan meslekî kitaplar serisinin yedincisi; diÅŸ hekimlerinden ve diÅŸ hekimliÄŸinden en büyük beklentilerden biri olan güzelliÄŸe ve estetiÄŸe dair makalelerin bir araya getirildiÄŸi “DiÅŸ HekimliÄŸi ve Fonksiyonel Estetik-Güzellik Algısına Dental Yaklaşımlar”.
 
Dt. Mustafa BekerecioÄŸlu editörlüğünde hazırlanan kitap, 12–15 Nisan tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan IDEX – Ağız – DiÅŸ SaÄŸlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, 2018’de  okuyucuyla buluÅŸacak.
 
 
HEDİYE KİTABINIZI ALMAK İÇİN ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI YAPMAYI UNUTMAYIN
 
120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “DiÅŸ HekimliÄŸi ve Fonksiyonel Estetik-Güzellik Algısına Dental Yaklaşımlar” kitabı, sempozyum alanına gelen kayıtlı 1.000 diÅŸ hekimine ücretsiz olarak verilecek.
 
Hediye kitaptan yararlanmak isteyen diÅŸ hekimlerinin Ä°DEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na ücretsiz online kaydını yaptırmış olması gerekiyor. Kayıt iÅŸlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
İlk 500 kitap 12 Nisan Perşembe saat 14.00-16.00 arası DT Sempozyum alanına gelen sempozyum katılımcısı diş hekimlerine, ikinci 500 kitap ise 14 Nisan Cumartesi günü gelen katılımcı diş hekimlerine hediye edilecek.
 
İMZA GÜNÜ PERŞEMBE VE CUMARTESİ
 
Dt. Mustafa BekerecioÄŸlu’nun imza günü, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü 14.00 - 16.00 saatleri arasında DT Sempozyum alanında gerçekleÅŸecek.
 
DİŞ HEKİMLİĞİ VE FONKSİYONEL ESTETİK
 
156 sayfa ve 18 makaleden oluÅŸan kitapta baÅŸarılı gülüş tasarımının oluÅŸturulmasından, diÅŸ hekimliÄŸinde Botulinum Toksin ile estetik asimetri tedavilerine, minimal invaziv estetik diÅŸ hekimliÄŸinden, anterior kronlarda estetik baÅŸarısızlıklara kadar birçok derleme ve olgu sunumu bulunuyor. Dt. Mustafa BekerecioÄŸlu’nun editörlüğünde hazırlanan ve tüm dünyadan birbirinden deÄŸerli 28 bilim insanının kaleminden çıkan çalışmalarının bir araya getirildiÄŸi kitapta; Türkiye’den Prof. Dr. Bülent Åžermet, Prof. Dr. Elif Ãœnsal, Dr. Evren ÖztaÅŸ, Prof. Dr. Gülsüm Ak, Prof. Dr. Mine CambazoÄŸlu, Dt. Seyhan Akar, Dt. Zeliha Güney, Dr.Sinem Savran, Dr. Åživge Kurgan, Yrd. Doç. Dr. Sabiha Zelal BaÅŸkan Ãœlkü’nün de yayınları bulunuyor.
 
DT. MUSTAFA BEKERECÄ°OÄžLU KÄ°MDÄ°R?
 
Türkiye’de diÅŸ hekimi yardımcılarına yönelik ilk eÄŸitim seminerleri dizisini baÅŸlatan ve yıllardır bu konuda faaliyetlerde bulunan Dt. BekerecioÄŸlu, Marmara Ãœniversitesi DiÅŸ HekimliÄŸi Fakültesi’nden mezun oldu. Cenevre Ãœniversitesi DiÅŸ HekimliÄŸi’nde gözlemci olarak bulundu. Daha sonra Suudi Arabistan’da diÅŸ hekimi olarak çalıştı. Kanada’da, Toronto Ãœniversitesi Sunnybrook and Women’s College Health Sciences Centre’da ve North York Sheridan Dental Centre’da çalışmalar yaptı.

Türkiye’de ilk defa ‘DiÅŸ HekimliÄŸi Yardımcılığı’ alanında eÄŸitimler vermiÅŸ ve meslek kodu oluÅŸmasında büyük emek harcamış olan Dt. BekerecioÄŸlu, 2006 yılındaki kuruluÅŸ aÅŸamasından bu güne VESTA | Vestiyer Akademi ile birlikte Türkiye’nin ilk “Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Yardımcı Personel Sempozyumu”nu düzenleyerek baÅŸkanlığını yürütmüştür. Halen ‘DiÅŸ HekimliÄŸinde Yardımcı Personel Temel ve Ä°mplantoloji’ alanında eÄŸitimlerine devam etmekte ve Ä°ngiltere-Londra’da ‘DiÅŸ HekimliÄŸinde Yüz EstetiÄŸi’, Avusturya-Viyana’da ise ‘Dental Ä°mplantoloji’ konularında eÄŸitimler düzenlemektedir.

Dt. BekerecioÄŸlu, Türk DiÅŸhekimleri BirliÄŸi (TDB) EÄŸitmen DiÅŸ Hekimi’dir. Türkiye EÄŸitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV) bünyesinde eÄŸitimler vermektedir.