Direk Dijitalizasyon Yöntemi: Gelişen Teknolojinin Vaka Örnekleri ile Klinikte Kullanımı



Direk Dijitalizasyon Yöntemi: Gelişen Teknolojinin Vaka Örnekleri ile Klinikte Kullanımı
Son dönemlerde geleneksel ölçü yöntemine alternatif olarak ağız içi tarayıcılarla direkt dijitalizasyon yaklaşımı güçlü bir şekilde gelişiyor. Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Kıvanç Akça, d-Dijitalizasyonun endikasyon genişliğini, ilişkili son gelişmeleri ve çeşitli vakaları Sempozyum katılımcılarına aktaracak.
 
12-15 Nisan 2018 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, 12 Nisan Perşembe günü, açılış töreninin ardından Prof. Dr. Kıvanç Akça’nın 11.15’te yapacağı sunum ile başlayacak. “Diş Hekimliğinde Ölçü: d-Dijitalizasyon” başlıklı sunuma ücretsiz online kayıt işlemlerini tamamlayan tüm diş hekimleri katılabiliyor.
 
Katılımcılar sunum sonunda direkt dijitalizasyonu; geleneksel ölçü ile karşılaştırabilecek, avantajlarının farkına varabilecek, vakalara göre zorluk piramidi oluşturabilecekler. Ayrıca diş ve implant ölçüleri için kullanım prensiplerini öğrenecekler.
 
KONTENJAN DOLMAK ÜZERE
ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN
 
İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.
 
Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
YER, TARİH, SAAT
12 Nisan 2018, Perşembe
Saat: 11:15 - 12:00
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy