DT Türkiye Sempozyumu’na 1.700 Kişi Kayıt Yaptırdı



DT Türkiye Sempozyumu’na 1.700 Kişi Kayıt Yaptırdı
Dünyanın en yaygın dental yayın ağı DTI, DİŞSİAD ve CNR işbirliği ile düzenlenen “Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” bu yıl 12-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
 
Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen en büyük fuarı olarak bilinen IDEX kapsamında yapılan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu geçtiğimiz yıllarda gördüğü yoğun ilgi sebebiyle dört güne çıkarıldı. Sempozyum 12-15 Nisan tarihlerinde yapılacak fuarla eş zamanlı olarak 12 Nisan’da başlayıp fuar boyunca farklı etkinliklerle devam edecek.
 
Bu yıl diş hekimlerinin yanı sıra, diş teknisyenleri ve dental asistanların da katılabileceği oturumların olduğu geniş kapsamlı Sempozyum’a şu ana kadar 1.712 katılımcı kayıt yaptırdı.
 
Online kayıt sistemi ile tüm detayların alındığı Sempozyum’da kayıt yaptıranların 1.068’i diş hekimi, 428’i diş teknisyeni, 216’sı ise dental asistan.
 
Yoğun geçecek etkinlikte online kayıtlar kontrollü olarak alınmaya devam ediyor.
 
ÜCRETSİZ ONLINE KAYITLAR İÇİN SON GÜN
 
Kaçırılmayacak bu program için ücretsiz online kayıt işlemi 11 Nisan 2018, Çarşamba sabahına kadar devam edecek. Sempozyuma katılmak isteyen diş hekimleri, teknisyenler ve hekim yardımcılarının ücretsiz online kayıt işlemlerini önceden tamamlaması gerekiyor. Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
SEMPOZYUMDA NELER VAR?
 
Ulusal ve uluslararası yirmiden fazla konuşmacının sahne alacağı kapsamlı programda endodontiden proteze, restorasyondan dijital diş hekimliğine, implanttan adeziv diş hekimliğine kadar tüm konularla ilgili yenilikler katılımcılarla paylaşılacak.
 
Dört günlük programın ana salon konuşmacıları şöyle: Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, Prof. Dr. M. Kemal Ünsal, Prof. Dr. Hanefi Kurt, Prof. Dr. Kıvanç Akça, Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu, Doç. Dr. Burak Özçelik, Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gündoğar, Dr. Taha Özyürek, Dr. Hugo Sousa Dias, Dr. Guiseppe La Rosa, Dr. Gian Luigi Rubini, Dr. Marco Tamani, Dr. Christos Krasadakis, Dt. Mustafa Bekerecioğlu, Doç. Dr. Atilla Ertan, Doç. Dr. Seda Özturan, Dt. Yigit Kurt, Dt. Münir Demirel, CDT. Moreno Fiora.
 
DİŞ TEKNİSYENLERİNE ÖZEL PROGRAM
 
DT Sempozyum’un dördüncü gününde, diş teknisyenlerine özel 4 saatlik bir program hazırladık.
 
Hem sunumların olduğu hem de sahnede workshop/demonstrasyon ile zenginleştirilmiş programda, bu konudaki en yetkin bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Hanefi Kurt ve İtalya’da mesleğin önde gelen diş teknisyenlerinden Moreno Fiora sizinle buluşacak.
 
DENTAL ASİSTANLAR BAŞIMIZIN TACI. ONLARI DA UNUTMADIK ELBETTE
 
Sempozyum’da, kliniklerimizin kalbi dental asistanlarımız için de özel bir bölüm bulunuyor. Dt. Mustafa Bekerecioğlu koordinatörlüğünde hazırlanan programın konusu: Dijital Diş Hekimliği İş Akışında Dental Asistan ve Teknisyenin Rolü.
 
YER, TARİH, SAAT
12 - 15 Nisan 2018, Perşembe - Pazar
Saat: 10:15 - 18:30
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy