Bu Tartışma Kaçmaz: Hasta Bizden İmplant Değil Diş İstiyor



Bu Tartışma Kaçmaz: Hasta Bizden İmplant Değil Diş İstiyor

Hem akademisyen hem de klinisyen kimliğiyle, kendi alanındaki en önemli birkaç isimden biri olan Prof. Dr. M. Kemal Ünsal ve Protez laboratuvar uygulamaları, kraniofasial implantlar ve çene-yüz protezleri konusunda araştırmalar ve çalışmalar yapan Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Tuncer Burak Özçelik. Tam 2 saat boyunca interaktif bir sunum yaparak, bilgi ve deneyimlerini DT Sempozyum katılımcısı hekimlerle paylaşıyorlar.

12-15 Nisan 2018 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ikinci gününde (13 Nisan 2018, Cuma) saat 10:15’de sahneye çıkacak olan Prof. Dr. M. Kemal Ünsal ve Doç. Dr. Tuncer Burak Özçelik’in sunum konusu “İmplantüstü Protez: Hasta Bizden İmplant Değil Diş İstiyor”.

Altyapının çok önemli olduğu implant vakalarında, hasta memnuniyetine bakıldığında tedavinin üstyapı üzerinden şekillendiğini biliyoruz. Peki, risk faktörlerinden, oklüzyona, planlamadan görüntülemeye ve komplikasyonların çözüm yollarına kadar tüm bu süreci nasıl yönetmemiz gerekiyor?

BU TARTIŞMA KAÇMAZ
ÇÜNKÜ KAFANIZA TAKILAN HER ŞEYİ SORABİLECEKSİNİZ

Sorularınız şimdiden hazır olsun; çünkü 2 saat boyunca sahnede olacak olan Prof. Dr. Ünsal ve Doç. Dr. Özçelik, katılımcı hekimlerin sordukları soruları da cevaplayacak. Hem de istediğiniz anda araya girebileceksiniz…

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

13 Nisan 2018, Cuma
Saat: 10:15 - 13:15
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy