Başımızın Tacı Dental Asistanlar da DT Türkiye Sempozyumu’nda Olacak



Başımızın Tacı Dental Asistanlar da DT Türkiye Sempozyumu’nda Olacak
Dental asistanlar kliniğimizin kalbi. Bu nedenle Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun dördüncü gününde, yaptığı işe değer veren dental asistanlara özel 4 saatlik bir bölüm olacak.
 
“Dijital Diş Hekimliği İş Akışında Dental Asistan ve Teknisyenin Yeri” temalı ve Dt. Mustafa Bekerecioğlu koordinatörlüğünde hazırlanan programda Nişantaşı Üniversitesi Diş Protez Teknisyenliği ve Ağız Diş Sağlığı Teknikerliği Programları öğretim görevlileri Dt. Yiğit Emrah Kurt ve Dt. Münir Demirel konuşmacı olacak.
 
Hem sunum hem de demonstrasyonun yapılacağı programda, dijital diş hekimliği iş akışında görev ve sorumluluklar ile bu akıştaki fotoğraf çekiminden, simantasyona kadar her konudaki ufak ipuçları katılımcılarla paylaşılacak.
 
Dental Asistan Programı, 12-15 Nisan 2018 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun dördüncü gününde (15 Nisan 2018, Pazar) saat 13:30’da başlayacak.
 
ÜCRETSİZ KATILIM İÇİN ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN
 
Toplantıya katılmak için yapmanız gereken tek şey, ücretsiz online kayıt işlemlerinizi tamamlamak.
 
İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.
 
Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.
 
YER, TARİH, SAAT
15 Nisan 2018, Pazar
Saat: 13:30 - 17:30
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy